Het verblijf

In het hospice heeft elke gast de beschikking over een eenpersoons kamer, die ingericht is met een bed en een paar sfeervolle meubels. Iedere kamer bevat een eigen sanitaire ruimte met een douche en een toilet. Via schuifdeuren heeft men toegang tot een terras. Elke kamer beschikt over een kleine koelkast en een TV. Er is geen aansluiting voor een vaste telefoon. Uiteraard kan wel gebruik worden gemaakt van de eigen mobiele telefoon.
Gasten zijn vrij om hun kamer zelf in te richten met meubels, foto’s, kunst of andere spullen. Ook bezoek van huisdieren is toegestaan. Het is mogelijk om op de kamer een extra bed te plaatsen.

Het hospice beschikt daarnaast over een gezamenlijke huiskamer, een grote woonkeuken, een (multifunctionele) ontmoetingsruimte en diverse algemene ruimten. Draadloos internet is overal aanwezig.

In het hospice bestaan geen bezoektijden. In overleg met het personeel, kunnen familieleden en/of vrienden dag en nacht aanwezig zijn. Van deze mogelijkheid wordt vooral gebruikt gemaakt als de gast op korte termijn lijkt te gaan overlijden.

Voor meer informatie over het verblijf zie:
Brochure voor gasten